Death Stranding: Director’s Cut wandelt in de lente naar PC

Death Stranding

Eind september verscheen de Director’s Cut van Death Stranding op de PlayStation 5. Deze versie voegde heel wat nieuwe dingen toe aan de erg grote game en zorgde er ook voor dat Kojima’s meesterwerk er nog beter uit zag. Lazlo beloonde de game dan ook met een welverdiende 8 in zijn review.

Via een bericht op Twitter heeft ontwikkelaar Kojima Productions bevestigd dat de game in de lente van dit jaar ook beschikbaar zal komen voor PC-gamers. Wanneer dat exact zal zijn, werd niet bekend gemaakt.

Het is wel zo dat Death Stranding: Director’s Cut niet exclusief via één platform zal aangeboden worden. Je zal de game zowel via Steam als via de Epic Games Store kunnen aanschaffen.

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.