Snowboardgame Shredders laat nog eens iets van zich zien

Shredders

In juni van vorig jaar werd Shredders aangekondigd tijdens de E3-presentatie van Microsoft. Een lichtpuntje voor iedere games die vol ongeduld zit te wachten op een nieuwe, échte snowboardgame.

Uiteraard kan je jouw sneeuwhart nu al ophalen met Ubisofts Riders Republic. Een uitstekende game volgens de review die Luca schreef.

Maar ik kijk persoonlijk enorm uit naar deze Shredders omdat ik altijd wel een zwak heb gehad voor snowboardgames zoals Cool Boarders en Amped.

Jammer genoeg kregen we na de aankondiging weinig nieuws over de game voorgeschoteld, maar via Twitter hebben de ontwikkelaars een korte video online gezet. En als ik kort zeg, bedoel ik ook écht kort. Want het gaan om slechts 7 seconden aan bewegende beelden.

Maar goed, het ziet er fantastisch uit en wil ook zeggen dat de game ook écht dit jaar het levenslicht zal zien op de Xbox-consoles.

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.