Mortal Kombat 11 en vijf andere games toegevoegd aan PlayStation Now

PlayStation Now

Sony voegt vandaag zes nieuwe games toe aan de ondertussen 700 games tellende bibliotheek van PlayStation Now.

Deze games zullen in de loop van de dag beschikbaar komen voor iedereen die een abonnement heeft op PlayStation Now. Het mooie is dat je ervoor kan kiezen om de games te streamen in plaats van ze eerst helemaal te downloaden op je console.

Deze zes games maken dus vanaf nu deel uit van de PlayStation Now-catalogus:

  • Final Fantasy 12: The Zodiac Age
  • Fury Unleashed
  • Kerbal Space Program
  • Mortal Kombat 11
  • Super Time Force Ultra
  • Unturned

Voor ieder wat wils dus. Of je nu de ruimte wil veroveren in Kerbal Space Program, op avontuur wil in Final Fantasy 12 of gewoon je tegenstander in elkaar wil slaan in Mortal Kombat 11. Het kan allemaal!

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.