Shredders brengt snowboard-vibe van Amped naar 2021

Shredders

Tijdens de Xbox E3 showcase kregen we een trailer van een nieuwe snowboard game te zien. Geen Amped, noch een nieuwe Steep. De nieuwste titel voor sneeuwvreters heet Shredders en verschijnt dit jaar nog in december.

Het ziet er voornamelijk een echte snowboard simulation-titel uit, zoals Skate dat voor skateboard-games is. Hoe het spel net speelt, ontdekken we dus al in december, onder andere via Game Pass.

Gepubliceerd door Lazlo

De legende gaat dat Lazlo's eerste woordje "PlayStation" was. Straf, want Sony's iconische console verscheen pas twee jaar na z'n geboorte. Desondanks omschrijft Lazlo zichzelf intussen als een ware platform-agnost en verdeelt hij de koek tussen z'n PlayStation 5, Nintendo Switch en pc. Op genre-vlak is hij een alleseter, al heeft hij een bijzondere voorliefde voor alles met een sterk verhaal, of waar hij zich urenlang met z'n vrienden in kan verliezen.