Age of Empires 4 verschijnt 28 oktober op pc

Welke pc-gamer heeft er nooit een Age of Empires-game gespeeld? Ja, er zit er natuurlijk altijd wel eentje tussen natuurlijk. Het goede nieuws voor die persoon is dat hij die zonde op 28 oktober 2021 uit zijn leven kan wissen…

Mijn liefde voor het RTS-genre is voor een heel groot stuk te danken aan de Age of Empires-reeks, en ik ben dan ook heel gelukkig dat ik dit jaar een nieuw hoofdstuk aan dat verhaal zal kunnen schrijven.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)