Krijgt Nintendo 64-klassieker GoldenEye 007 dan toch een remake?

Goldeneye 007

Krijgt een van de meest iconische en legendarische shooters ooit een remake of remaster? Daar gaan heel wat mensen toch vanuit nu er plots achievements opduiken voor GoldenEye 007.

Ze werden aangetroffen op TrueAchievements en verwijzen naar een nog niet aangekondigde Xbox One-versie van de klassieker. Voor heel wat fans dus een teken aan de wand dat er een remaster of remake van de game zit aan te komen.

De artwork die bij de gelekte achievements hoort, wijst op moderne achievements. Ook noteren we 55 achievements, goed voor 1000 punten. Vroeger waren er dat bij Xbox Live Arcade-games slechts 200 . Voeg daar nog eens aan toe dat de Duitse ban van GoldenEye 007 vorig jaar werd verwijderd en de puzzelstukjes zouden wel eens kunnen samenvallen…

GoldenEye 007 verscheen in 1997 op Nintendo 64, wat betekent dat het dit jaar 25 jaar geleden is dat de klassieke first-person shooter het licht zag. Daar hoort toch een feestje bij denken we dan?

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)