Pragalicious Podcast #023 | Tweestrijd rond The Matrix Resurrections, onze eigen GOTY en iets te veel dad jokes

In deze eerste episode van 2022 bespreken Ard, Luca, RoMa en Kevin de nieuwe Matrix-film Resurrections. Was het nodig om een vierde film te maken en is hij écht zo slecht/goed als sommigen beweren? En zijn er ook gamereeksen die developers dringend eens moet rust moeten laten?

Ze bespreken ook de eerste winnaar van de Pragalicious Game of The Year-award en strooien met bloemetjes richting de Pragalicious community.

Verder hebben ze het over Harry Potter, Margot Robbie, LEGO, een betere casting voor Sully, Pornhub-ontkenners en ongezond veel dad jokes.

Laat het smaken!01:21 – Begin jaren 2000 werd een Harry Potter-MMO gecanceld
05:32 – LEGO brengt een enorm coole retro Sonic-set op de markt
07:38 – De tweede trailer van de aankomende Uncharted-film geeft meer geheimen prijs
10:34 – De jaarlijkse cijfers van Pornhub tonen aan dat vooral PlayStation-spelers graag aan hun trekken komen
14:39 – The Matrix: Resurrections zorgt voor enorm verdeelde meningen. Is hij echt zo slecht? Hadden ze deze trilogie met rust moeten laten? Welke gamereeksen moeten ze ook dringend eens laten rusten?
29:03 – Ratchet & Clank: Rift Apart wint de eerste Pragalicious GOTY. Waarom was deze topper onze nummer één? Welke andere favorieten vonden we top?
35:25 – De suggesties van het huis


Stuur ons je vragen, dilemma’s en opmerkingen via podcast@pragalicious.com.

Je kan de podcast beluisteren via volgende kanalen:

➤ Spotify
Google Podcasts
➤ Apple Podcasts
➤ Soundcloud
➤ TuneIn
YouTube

Abonneer je en krijg meteen een melding wanneer nieuwe afleveringen online staan!

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.