Spectaculaire eerste teaser trailer van Doctor Strange in the Multiverse of Madness

Doctor Strange In The Multiverse of Madness Marvel Studios

Gisteren was het voor vele filmliefhebbers een domper op de feestvreugde, want onze lieftallige regering nam het besluit om de cinema complexen vanaf aanstaande zondag, voor enkele weken te sluiten. Gelukkig kunnen we rekenen op de diensten van Doctor Strange, met de eerste teaser trailer van Doctor Strange in the Multiverse of Madness.

Wie de afgelopen dagen het geluk had om Spider-Man No Way Home in de bioscoop te bekijken, weet ongetwijfeld hoe groot de rol van Doctor Strange is. We kunnen verkeerd zijn, maar we vermoeden dan ook dat het geen toeval is dat de teaser trailer van Doctor Strange in the Multiverse of Madness nu wordt getoond aan het grote publiek.

Benedict Cumberbatch neemt gelukkig weer de rol van de tovenaar op zich en wordt deze keer bijgestaan door Elizabeth Olsen die na haar perikelen in WandaVision klaar is om als Scarlet Witch door het leven te gaan.

Na het bekijken van de teaser trailer viel me iets op. Ik ga niet in detail treden, maar wie de reeks Marvel’s What if… heeft bekeken op Disney+ gaat normaal weten waarover ik het heb. Doctor Strange in the Multiverse of Madness wordt geregisseerd door Sam Raimi, die we natuurlijk kennen van de eerste trilogie Spider-Man films met Tobey Maguire in de hoofdrol.

Als alles volgens plan verloopt zou Doctor Strange in the Multiverse of Madness vanaf 5 mei 2022 te zien zijn in de bioscoop.

Gepubliceerd door auron_sagara

Toen ik zes jaar oud was, ontdekte ik voor het eerst de Nintendo 8-Bit (NES). Meer dan dertig jaar later, game ik nog steeds vol plezier en vooral met passie. Nintendo en PlayStation zijn mijn favorieten, maar Xbox is recentelijk ook weer opgedoken. Films, anime, fantasy, comics, boardgames en WWE zijn ook een van mijn hobby's.