Kerstman geeft nu al cadeautjes weg tijdens de Steam Winter Sale

Steam

De Steam Winter Sale van 2021 is officieel van start gegaan. De kortingsperiode loopt tot en met 5 januari. Ook kunnen Steam-bezoekers weer stemmen op de Steam Awards.

Momenteel zijn er al meteen een flink aantal mooi deals te vinden op Steam. En daar houdt het niet bij op, want er zullen tot het einde van de sale – op 5 januari – nog veel meer games in de uitverkoop worden gegooid. Blijf Steam dus elke dag in de gaten houden.

Wij hebben een overzicht gemaakt van een aantal prachtige deals die je momenteel kan scoren:

Gepubliceerd door Frumberto

Te vinden op zowat alle MMO's waarvan World of Warcraft de allereerste was. Op 11 jarige leeftijd deelde hij een account met zijn grotere broer. Nu probeert Frumberto aanwezig te zijn in alle digitale spelwerelden. Hij heeft een nostalgische ziel door zijn liefde voor oude RTS games zoals C&C Red Alert, Warcraft, Starcraft, Cossacks en AoE 1 & 2.