Weird West verschuift naar maart 2022

Weird West

Ontwikkelaar WolfEye heeft geen al te best nieuws voor de fans die hoopten om op 11 januari aan de slag te gaan met de top-down immersive sim-meets-action RPG Weird West.

Weird West dat is zowat een mix van Desperado’s en Red Dead Redemption, qua setting, maar dan met een duister fantasy kantje. Met andere woorden, cowboys en indianen sowieso maar ook diverse wezens die we kennen uit fantasy games, goed en kwaad.

Zoals we trouwens op de Steampagina lezen, zit er best een ervaren team achter deze game. Zeker in de gaten houden dus.

Overleef en onthul de mysteries van het Vreemde Westen via de verstrengelde lotsbestemmingen van zijn ongewone helden in een meeslepende sim van de medemakers van Dishonored en Prey.

In een videoboodschap van WolfEye creative director Raphaël Colantonio, beschrijft de ontwikkelaar de interne reacties van de beta playtests. Hoewel ze het gevoel hebben dat het spel echt geweldig is, is er toch nog wat werk aan de winkel.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)