Met je Xbox Game Pass-abonnement bespaarde je in 2021 maar liefst 5575 euro

Xbox Game Pass

Als Xbox-gamer kan je, als je daar zin in hebt, een (Ultimate) Xbox Game Pass-abonnement aanschaffen. Dat kost je 12,99 euro per maand en omvat je Xbox Live-abonnement en Game Pass-abonnement met honderden gratis games, inclusief EA Play. Games die speelbaar zijn op Xbox-consoles, pc of mobiel via de cloud. 

Het voordeel van dit abonnement is nog eens dat je heel wat games waaronder Halo Infinite, Forza Horizon 5, The Gunk, Back 4 Blood, Outriders, en een pak andere titels gratis op launch kan spelen.

Daarbovenop kan je elke maand rekenen op de toevoeging van een heleboel andere games, waaronder eveneens een pak toppers. Kortom je hebt een privébibliotheek met daarin honderden games die je op elk moment kan spelen en/of proberen als je daar zin in hebt.

En dat bespaart je flink wat centen zo blijkt. The Loadout berekende namelijk dat je in 2021 door het aanschaffen van een Xbox Game Pass-abonnement maar liefst 5575 euro hebt uitgespaard, en dat is de totale waarde van al de games die je in dat abonnement kan vinden.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)