Telltale Games gaat in de toekomst de Unreal Engine gebruiken en dit al voor The Wolf Among Us 2

Onlangs kregen we het geweldige nieuws dat Telltale Games “back in business” is, met het ontwikkelen van hun nieuwste game The Expanse: A Telltale Series. Het is duidelijk dat ze zich terug op de toekomst richten, zeker nu dat ze het gebruik van de Unreal Engine gaan toepassen op hun games.

In het verleden gebruikte Telltale Games steeds de Telltale Tool, maar dat is nu over en uit. De ontwikkeling van hun nieuwe games zal gebeuren met de Unreal Engine. Dit nieuws werd bekendgemaakt in een end of year update via Twitter.

Je zou denken dat dit fantastisch nieuws is, maar dan liet Telltale nog een ander leuk weetje op ons los. De ontwikkeling van The Wolf Among Us 2 verloopt volgens plan. Het was vrij rustig qua nieuws omtrent deze game en de fans van het origineel begonnen zich zorgen te maken.

Telltale Games stelt de fans dus op hun gemak en bevestigd dat er in 2022 heel wat informatie gaat komen over The Wolf Among Us 2.

Gepubliceerd door auron_sagara

Toen ik zes jaar oud was, ontdekte ik voor het eerst de Nintendo 8-Bit (NES). Meer dan dertig jaar later, game ik nog steeds vol plezier en vooral met passie. Nintendo en PlayStation zijn mijn favorieten, maar Xbox is recentelijk ook weer opgedoken. Films, anime, fantasy, comics, boardgames en WWE zijn ook een van mijn hobby's.