Telltale Games onthuld hun nieuwste game The Expanse: A Telltale Series

Enkele jaren geleden zag het er enorm somber uit voor Telltale Games, want de studio zat met een gigantische financiële kater. Gelukkig werd er een hulplijn aangeboden door LCG Entertainment, zodat we als gamers, blijven genieten van de unieke episodische games.

Op de afgelopen Game Awards kondigde Telltale hun nieuwste game aan The Expanse: A Telltale Series. Voor wie geabonneerd is op Amazon is de kans groot dat de naam The Expanse een belletje doet rinkelen. Het gaat namelijk om een prequel van de populaire sci-fi tv-serie van Amazon.

We kruipen als speler in de huid van Camina Drummer, één van de hoofdpersonages van de tv-serie. Zij is één van de piratencommandanten van de planeet Ceres en werkt op het ruimteschip Artemis. De game wordt mee ontwikkeld door Deck Nine, bekend van Life is Strange: True Colors.

The Expanse: A Telltale Series zit nog in de beginfase van ontwikkeling, dus een exacte releasedatum kunnen we jullie nog niet voorschotelen. De game zal speelbaar zijn voor pc en consoles.

Gepubliceerd door auron_sagara

Toen ik zes jaar oud was, ontdekte ik voor het eerst de Nintendo 8-Bit (NES). Meer dan dertig jaar later, game ik nog steeds vol plezier en vooral met passie. Nintendo en PlayStation zijn mijn favorieten, maar Xbox is recentelijk ook weer opgedoken. Films, anime, fantasy, comics, boardgames en WWE zijn ook een van mijn hobby's.