Keanu Reeves speelde nooit Cyberpunk 2077, ook al beweerde CD Projekt RED van wel

Cyberpunk 2077

Als je mij als speelbaar personage in een game zou proppen, dan zou ik die game absoluut spelen. Ook volgens CD Projekt RED was keanu Reeves helemaal zot van Cyberpunk 2077 en vond hij de game geweldig. Maar er klopt iets niet in dit verhaal…

Volgens CD Projekt Red President Adam Kicinski was Keanu Reeves zwaar onder de indruk van de game na zijn speelsessies en vond hij het een geweldige titel. Alleen blijkt nu dat Keanu Reeves, Johnny Silverhand in het spel, de game nooit zelf gespeeld heeft. Hij heeft de game enkel zien spelen.

Dat vertelde Reeves zelf in een interview met The Verge over The Matrix Awakens. Keanu werd gevraagd of hij videogames speelt. Het antwoord was een volmondig nee. De interviewer vroeg vervolgens naar Cyberpunk 2077, waarop Reeves antwoordde dat hij demonstraties heeft gezien, maar het nooit daadwerkelijk heeft gespeeld.

Tja, een leugentje om bestwil zeker?

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)