fbpx

Vrouw geeft haar man zijn PS5 weg omdat hij deze betaalde met haar geld

PlayStation 5

Als je van plan bent een PS5 of Series X te kopen, dan kan je maar beter twee keer nadenken, en deze vooral met je eigen centen betalen. Zeker als je niet wil voorhebben wat de man in onderstaand artikel overkwam…

De man in kwestie had een PS5 gekocht met de centen van zijn vrouw. Eén belangrijk detail: hij had dit verzwegen tegen haar. Iets waar de dame in kwestie echter niet mee kon lachen, en dus besloot ze wraak te nemen… Meer nog want het geld diende als een noodpotje voor onvoorziene kosten.

Op de klassieke subreddit AITA (Am I The Asshole) deelde de 35-jarige vrouw haar verhaal in de hoop steun te vinden.

Ik heb overwogen om hem terug te brengen naar de winkel voor het geld, maar ik weet dat mijn zus al meer dan een jaar moeite heeft om er een te vinden voor mijn 13-jarige neefje,” schreef ze. “In plaats daarvan heb ik het ingepakt en meegenomen naar haar huis, onder de boom gelegd en rustig uitgelegd wat het was en wat er gebeurd was, mijn zus heeft me toen het geld gegeven.”

En haar man? Die zal volgende keer wel twee keer nadenken zeker?

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d