Operator Smoke uit Rainbow Six Extraction laat zijn skills zien in nieuwe trailer

Nog iets meer dan een maand, en dan is het tijd om samen met de troepen van Rainbow Six het op te nemen tegen de Archaeans. Eén van die leden is Smoke en deze wordt in onderstaande trailer voorgesteld.

Natuurlijk is Smoke geen onbekende, want hij is ook speelbaar in Rainbow Six Siege. Ook hier beschikt Smoke over een gas cloudgranaat. Hij kan hier niet alleen veel schade mee aanrichten, maar zorgt er ook voor dat het zicht van de vijand voor bepaalde tijd wordt aangetast.

Er zullen 18 Operators beschikbaar zijn in Rainbow Six Extraction. Deze zullen trouwens allemaal ontgrendeld worden in Rainbow Six Siege (als je deze ook hebt natuurlijk) als je Rainbow Six Extraction koopt. Wie de game koopt op PlayStation 4 of Xbox One, kan gratis upgraden naar de next-gen-versie.

Rainbow Six Extraction is speelbaar vanaf 20 januari 2022 op PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X|S, PC en Google Stadia.

Gepubliceerd door auron_sagara

Toen ik zes jaar oud was, ontdekte ik voor het eerst de Nintendo 8-Bit (NES). Meer dan dertig jaar later, game ik nog steeds vol plezier en vooral met passie. Nintendo en PlayStation zijn mijn favorieten, maar Xbox is recentelijk ook weer opgedoken. Films, anime, fantasy, comics, boardgames en WWE zijn ook een van mijn hobby's.