Het fantastische Mutant Year Zero: Road to Eden is nu gratis in de Epic Games Store

Als er één game is die je absoluut nu moet downloaden, gratis bovendien, dan is dat zeker het geweldige Mutant Year Zero: Road to Eden. Sprekende dieren in een geweldige post-apocalyptische setting met turnbased combat. Mijn advies is kort en krachtig: downloaden.

Mutant Year Zero: Road to Eden is een turnbased strategiespel dat gameplayelementen van X-COM (turn-based combat) combineert met een bijzonder verhaal, een post-apocalyptische setting, exploratie, stealth en strategie.

Jij neemt de controle over drie mutanten: Dux (een sprekende eend), Bormin (een zwijn met woedeaanvallen) en Selma (een vrouw met een huid van steen). Samen met hen ga je op onderzoek naar The Eden of Legends, een laatste restant en de hoop van veel mutanten die een beter bestaan opzoeken.

Op je reis moet je grondstoffen verzamelen in de ruïnes van de mensheid en vecht je met andere mutanten in de wereld om te overleven.

Downloaden doe je via deze link.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)