Krampus bezorgt je geen kramp meer in je triggerfinger in Warzone

Sinds kort is zowel in Vanguard als in Warzone het Festive Fervor-event van start gegaan. Eigenlijk niets bijzonders als je het mij vraagt, maar bon. Wie wel vervelend is, dat is het personage waar alles om draait in dit event, namelijk Krampus…

Dat beest duikt namelijk meestal, of mogen we zeggen altijd, op op de verkeerde momenten. Bovendien heb je ook heel wat kogels nodig om het ding af te maken.

Zeker in Warzone is hij vervelend, en dus zijn de spelers er niet over te spreken. Daar bleef hij spelers namelijk lastigvallen tot in de laatste cirkel, en wie Warzone speelt weet dat je in die laatste cirkel andere zaken aan je hoofd hebt.

Dus besloot ontwikkelaar Raven om hem te nerfen. Zo zal je nu minder kogels nodig hebben om hem af te maken, en zal hij niet meer opduiken in de laatste cirkel. Na de vierde cirkel kan je dus lekker je eigen ding doen zonder je zorgen hoeven te maken om Krampus.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)