fbpx

Check HBO Max’ unieke 1 uur durende Relax in Middle Earth-special

The Lord of The Rings

Fans van de Lord of the Rings-trilogie, dit is een must see voor ieder van jullie. Net als Star Wars heeft ook Peter Jacksons LotR-trilogie voor mij heel veel betekend, en het is dan ook een hele mooie verrassing dat HBO Max uitpakt met deze unieke special.

Zou Tolkien ooit geweten of verwacht hebben dat zijn trilogie zoveel impact zou gehad hebben op miljoenen mensen? Ik ben 1 van die miljoen mensen en ik zowel de LotR- als The Hobbit-trilogie eindeloos kunnen bekijken.

Hieronder kan je de een uur durende video, gebaseerd op de drie films, lekker bekijken. De beschrijving die erbij hoort gaat als volgt: “Geniet van de prachtige en serene bezienswaardigheden van de Midden-aarde. Van de bossen van Rivendale tot de weidse landschappen van The Shire. Er zijn genoeg plekken om te ontspannen, een dutje te doen of een feestmaal van een Hobbit te eten. Dus leun achterover, ontspan en laat je meeslepen door de wondere wereld van The Lord of the Rings.

Absoluut!

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d bloggers liken dit: