fbpx

Maak tot 5 januari je keuze uit een van de vele gratis Rockstar Games

Grand Theft Auto The Trilogy

Rockstar Games kennen de meesten onder jullie waarschijnlijk wel van de Grand Theft Auto-licentie. Maar Rockstar heeft nog een heleboel andere kleppers in zijn portfolio. En uit een groot aantal van die kleppers kan jij gratis je keuze maken.

Grand Theft Auto Trilogy – The Definitive Edition was een serieuze nagel aan veel gamers hun doodskist. Rockstar heeft zich hiervoor trouwens al vaak geëxcuseerd maar het laat toch een vieze smaak na in onze mond.

Maar kijk om kerst in stijl te vieren, en ons nog wat knuffels toe te werpen, kan je nu je keuze maken uit een van de vele pc-games uit Rockstars aanbod. Eén van deze games kan dus gratis de jouwe worden.

We herhalen het graag: Spelers die de remaster van de GTA-trilogie op PC hebben gekocht, kunnen een bonusgame uit het Rockstar Game-aanbod binnenhalen of gratis virtuele valuta verwerven.

Geloof me, de keuze is niet makkelijk, en dit met titels als Grand Theft Auto V: Premium Edition, Grand Theft Auto IV: Complete Edition, Max Payne 3, L.A. Noire of Bully: Scholarship EditionSpelers kunnen ook Virtual Currency pakken die kan worden gebruikt in Grand Theft Auto Online of Red Dead Online.

Hoewel Rockstar zegt dat deze aanbieding gratis is, is hij slechts eenmaal geldig per Social Club-account. Je kan de game ook niet cadeau doen aan iemand anders, verkopen, overdragen of laten terugbetalen.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d bloggers liken dit: