fbpx

Laat je verleiden door nieuwe Marvel’s Guardians of the Galaxy-trailer

Gisteren heb ik zelf Guardians of the Galaxy uitgespeeld, en geloof me ik verveelde me geen seconde. De game heeft echt alles wat je van dit soort titels verwacht. Afwisseling, avontuur, actie, humor, een mix tussen shooter en superheldenkrachten en voldoende diverse locaties. En dan die schitterende jaren ’80 soundtrack! Dus waarom zou ook jij hem niet spelen?

En dat vindt ook uitgever Square Enix. Recent won de game zelf nog een award op de Game Awards, namelijk die voor het beste verhaal.

Als je dus nog een ietsiepietsie overtuiging nodig hebt, dan krijg je dat met deze gloednieuwe trailer. Je zal het je niet beklagen.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d bloggers liken dit: