PS Plus-gamers krijgen deze week hun gratis PS5-upgrade voor Final Fantasy 7 Remake

Final Fantasy 7 Remake is al een flinke poos beschikbaar op de PlayStation 4-consoles. Nadien verscheen deze remake ook op de PS5 onder de noemer Final Fantasy 7 Remake Intergrade, gebundeld met de FF7R episode INTERmission.

Nu zou het voor al die PlayStation Plus-abonnees die de game hebben binnengehaald toch plezant zijn als ze zouden kunnen genieten van een gratis upgrade naar de PS5-versie (als ze natuurlijk een PS5 hebben).

Wel deze week is het zover. Toch voor PlayStation Plus-abonnees die eerder een digitaal exemplaar van Final Fantasy 7 Remake hebben binnegehaald. Zij kunnen vanaf woensdag zonder extra kosten upgraden naar de PlayStation 5-versie.

De verbeterde versie verscheen in juni en was een gratis upgrade voor gamers die de game gekocht en betaald hadden. PS Plus-abonnees ‘kregen’ de game en moesten dus nog even wachten voor zij aan de beurt waren.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)