Verwacht geen nieuwe Battlefield 2042-content voor maart 2022

Battlefield 2042 was dit weekend gratis speelbaar, en heeft er inmiddels al drie flinke patches opzitten. Maar nu is het genoeg geweest, en gaat het team even wat rust pakken, minstens tot maart 2022.

Dat is toch wat de ronde doet op het internet, dat we niets meer hoeven te verwachten voor maart 2022 bedoelen we dan.

Het lek is afkomstig van temporyal, een bekende dataminer in de Battlefield 2042 community, die stelt dat er 12 pre-season weeks zijn opgenomen in de Battlefield 2042-client.

Het ziet er ook naar uit dat er een nieuwe map komt met seizoen één, genaamd “Exposure”. De nieuwe map zal gebaseerd zijn op een aardverschuiving die heeft plaatsgevonden rond een Canadees-Amerikaanse onderzoeksfaciliteit basis.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)