The Vanishing of Ethan Carter is nu gratis in de Epic Games Store

Zoals we je al vertelden kan je tot en met 6 januari dagelijks, elke dag dus, een gratis game binnenhalen via de Epic Games Store. Elke dag even de store checken om 17u00 is de boodschap want dan verschijnt de nieuwe gratis titel.

Maar we geven af en toe al eens graag een geheugensteuntje, zeker als het om een bijzonder titel gaat. En dat is vandaag, tot en met 17u zeker het geval met The Vanishing of Ethan Carter.

Je speelt het spel als Paul Prospero, een rechercheur met een interesse in occulte zaken, die een verontrustende brief krijgt van Ethan Carter. Als Paul zich realiseert dat de jongen in groot gevaar verkeert, gaat hij naar Ethans huis in Red Creek Valley, waar alles nog veel erger blijkt te zijn dan gedacht. Ethan is verdwenen tijdens de nasleep van een brute moord, en Paul komt er al snel achter dat dit mogelijk niet de enige misdaad in de regio is die nader onderzoek verdient.

Zeker een aangrijpend verhaal dat je zal raken als je zelf kinderen hebt…

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)