Warm je op tijdens het Winter Bash-seizoen in Riders Republic

Riders Republic Winter Bash

Onze eigenste Luca was ontzettend enthousiast over Riders Republic in zijn review. Hoewel hij een waslijst aan verbeterpunten vond, beloonde hij deze ultieme open wereld-extreme sports game met een mooie 8.

In tussentijd heeft Ubisoft aardig wat getimmerd aan de game én lanceren ze vandaag ook het eerste seizoen in Riders Republic onder de noemer Winter Bash.

Winter Bash duurt tot en met 21 maart 2022 en voegt meteen een nieuwe seizoensvoortgang toe, waarin je exclusieve beloningen kan ontgrendelen door sterren te verzamelen en deel te nemen aan tijdelijke multiplayerervaringen, wekelijkse activiteiten en live-evenementen. Verder introduceert Winter Bash ook een nieuwe in-game sponsor, SPECIALIZED, die dagelijkse contracten en beloningen aanbiedt.

Bovendien vindt het nieuwe X Games live-evenement plaats van 14 tot 19 januari. Gedurende deze periode kan je deelnemen aan de wekelijkse Shack Daddy-uitdagingen met een nieuw thema en kan je exclusieve X Games-beloningen verdienen, waaronder een jas en snowboard.

Om dit winterseizoen wat aangenamer te maken in de game werd Riders Ridge versierd in speciale kerst- en nieuwjaarskleuren. Tijdens de feestdagen kan je bovendien ook deelnemen aan exclusieve uitdagingen en verdien je speciale thematische beloningen.

Eigenaars van de Year 1 Pass krijgen ook vervroegde toegang tot extra exotische kits met exclusieve skins en content, zoals de Jumbo Bike, en toegang tot een legendarische cosmetische outfit om je avatar in alle stijl te laten rijden.

Riders Republic is beschikbaar op PlayStation 5, PlayStation 5, Xbox Series X|S, Xbox One en PC.

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.