OlliOlli World verschijnt op 8 februari

OlliOlii World

Over een kleine twee maanden kunnen we eindelijk aan de slag met het nieuwste deel in de OlliOlli-franchise. Dat wordt hopelijk weer heerlijk platformen met een skateboard onder onze voeten!

In OlliOlli World volgens we een groep kleurrijke personages in Radlandia. Ze flippen, flowen, poppen en grinden tijdens hun zoektocht naar de mystieke skategoden op weg naar Gnarvana. Met zijn geanimeerde 2,5D-stijl, gameplay die om flow-state draait en verschillende paden waaruit we zullen kunnen kiezen, moet OlliOlli World een uniek avontuur worden. Maar je kan uiteraard ook online je ding doen in twee multiplayer modi.

OlliOlli World verschijnt op 8 februari op alle consoles en PC voor €29,99. Tegelijk met de bekendmaking van de releasedatum, gaf ontwikkelaar Roll7 een gameplaytrailer vrij, die vind je hieronder.

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.