Horizon Forbidden West toont zich op PlayStation 4-screenshots

Horizon Forbidden West

Een van dé games waar iedere PlayStation-eigenaar naar uitkijkt is zonder enige twijfel Horizon Forbidden West. Hierin trekt onze heldin Aloy er opnieuw op uit in een strijd tegen onder andere gerobotiseerde dieren.

Tot hiertoe toonde ontwikkelaar Guerrilla Games enkel footage van de PlayStation 5-versie van de game. De vele gamers die het geluk nog niet gehad hebben om Sony’s nieuwste console in huis te halen, kijken dan ook met enige paniek uit naar hoe de versie voor de PlayStation 4 er zal uitzien én hoe die zal draaien.

Op vlak van de visuals wil Guerrilla ons alvast geruststellen, want ze hebben een 4-tal screenshots vrijgegeven van de PS4-versie van Horizon Forbidden West. Op de screenshots staat aangegeven dat de beelden genomen zijn op PS4, maar of het om een Pro-model gaat, is niet bekend.

Maar in alle eerlijkheid? De game ziet er nog steeds fantastisch uit, ook zonder alle next-gen snufjes. Nu is het alleen afwachten hoe vlot de game dan wel zal draaien.

Om dat te weten te komen zullen we toch nog even geduld moeten hebben, want Horizon Forbidden West verschijnt op 18 februari 2022.

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.