Gameplayvideo actie-rpg Stray Blade toont Souls-achtige gevechten

Uitgever 505 Games en ontwikkelaar Point Blank Games willen met Stray Blade een actie-rpg maken met Soulslike geïnspireerde gevechten. We krijgen vooral een meer gedetailleerde blik in hoe die combat er zal uit zien.

In Stray Blade kruipen spelers in de huid van een avonturier die de oude Valley of Acrea samen met maatje Boji gaat verkennen. Stray Blade belooft een kleurrijk avontuur in een middeleeuwse fantasy setting, waar niet alleen ruimte is voor heldhaftige ontdekkingen maar ook voor intense actie.

Stray Blade verschijnt ergens in 2022 op PlayStation 5, Xbox Series X en S, Steam en Epic Games Store.

Gepubliceerd door Frumberto

Te vinden op zowat alle MMO's waarvan World of Warcraft de allereerste was. Op 11 jarige leeftijd deelde hij een account met zijn grotere broer. Nu probeert Frumberto aanwezig te zijn in alle digitale spelwerelden. Hij heeft een nostalgische ziel door zijn liefde voor oude RTS games zoals C&C Red Alert, Warcraft, Starcraft, Cossacks en AoE 1 & 2.