Disney blaast nieuw leven in de legendarische held Zorro

Zorro

Yep, ook ik heb in de jaren ’90 heel wat afleveringen van Zorro gezien waarin Don Diego de la Vega de held speelde. Al is het personage zelf al een stuk ouder. Want Zorro is een hersenspinsel van schrijver Johnston McCulley uit 1919.

En nu gaat Disney de gemaskerde held nieuw leven inblazen in een splinternieuwe reeks. The Hollywood Reporter bracht in eenzelfde adem naar buiten dat de hoofdrol gespeeld zal worden door niemand minder dan Wilmer Valderrama. De naam zegt je misschien niets, maar hij speelde ook Fez in het fantastische That 70’s Show.

Veel is er nog niet bekend over de reeks, maar het staat wel al vast dat de reeks zich in een moderne setting zal afspelen. Of we dan ook effectief Wilmer met zwarte cape en een paard door LA zullen zien galopperen, valt dus te betwijfelen.

Op dit moment zit de productie in een nog te vroeg stadium om een releasedatum te kunnen meegeven.

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.