Assassin’s Creed Odyssey kan je tot 20 december gratis spelen

Assassin's Creed Odyssey

Ubisoft bestaat 35 jarig en dan regent het cadeautjes ! Ubisoft geeft je de kans om de open-world adventure game uit 2018 de komende dagen volledig gratis te downloaden en te spelen.

Voor vele Assassin’s Creed liefhebbers is Odyssey één van de beste uit de reeks, mede omdat het een enorm coole setting heeft, namelijk het oude Griekenland. Schrijf je eigen epische odyssee en word een legendarische Griekse held.

Om er zeker van te zijn dat je geen tijd verliest, kan je de game nu al downloaden. De progressie die je maakt zal worden overgedragen als je besluit om het spel te kopen.

Ubisoft heeft ook een interessante nieuwe reeks Crossover Stories bevestigd – gratis DLC-quests die Assassins uit eerdere games samenbrengen. De eerste van deze Crossover Stories, die nu beschikbaar is, speelt zich af in Odyssey en Valhalla, en brengt Kassandra oog in oog met Eivor.

Gepubliceerd door Frumberto

Te vinden op zowat alle MMO's waarvan World of Warcraft de allereerste was. Op 11 jarige leeftijd deelde hij een account met zijn grotere broer. Nu probeert Frumberto aanwezig te zijn in alle digitale spelwerelden. Hij heeft een nostalgische ziel door zijn liefde voor oude RTS games zoals C&C Red Alert, Warcraft, Starcraft, Cossacks en AoE 1 & 2.