Lemnis Gate update 1.3 brengt nieuwe content naar deze unieke combat strategy shooter

Lemnis Gate

In zijn review van Lemnis Gate schreef onze Ardtieboy het volgende: “Lemnis Gate is een genietbaar concept voor spelers die op zoek zijn naar iets nieuws.” En met iets nieuws durven uitpakken dezer dagen dat is al een stunt op zich.

Reden genoeg voor het team achter deze game om uit te pakken met een gratis update boordevol nieuwe content, aangevuld met verschillende bug fixes en quality of life-verbeteringen.

Deze gratis update voegt nieuwe content toe aan Lemnis Gate, waaronder de terugkeer van de 2v2 Ranked Mode waarbij jij en een vriend het tegen iemand anders opnemen in de tijdlus voor competitieve actie.

xx

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)