Kingdoms of Amalur: Re-Reckonings Fatesworn DLC nu beschikbaar

Tijd om aan het werk te gaan! Amalur heeft je weer nodig. Telogrus, de God van de Chaos, is ontwaakt en bedreigt niet alleen de vrede in Amalur, maar wil de hele wereld in een rijk van chaos veranderen.

En dus is het aan ons, de Fateless One, om aan het werk te gaan en Telogrus te stoppen voor hij zijn snode plannen kan uitvoeren.

De nieuwe grote uitbreiding Fatesworn begint na de gebeurtenissen van het hoofdspel en biedt een nieuwe hoofdverhaallijn met meer dan 6 uur gameplay.

Daarnaast is er een nieuwe omgeving, verschillende nieuwe quests en missies, nieuwe Chaos Realm dungeons over heel Amalur, een nieuwe gameplay mechanic, nieuwe wapens en armor, nieuwe vijanden, en nog veel meer.

Ook verhoogt de level cap naar 50, en bevat de expansion een nieuwe soundtrack van de beroemde componist Grant Kirkhope. Fatesworn vereist het basisspel Kingdoms of Amalur: Re-Reckoning.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)