Sonic Frontiers verschijnt eind 2022 voor de huidige en next-gen consoles

Net als Mario, Zelda en een aantal andere figuren draait ook Sonic reeds jaren mee in onze favoriete virtuele werelden. Niet meer dan normaal dus dat Sonic zijn overstap maakt naar de next-gen consoles.

Sonic Frontiers is ontwikkeld door SEGA’s Sonic Team Japan, onder leiding van producer Sachiko Kawamura en regisseur Morio Kishimoto. De game biedt Sonic-fans een geheel nieuwe soort Sonic-ervaring.

In de gevaarlijke en uitgestrekte wereld van Sonic Frontiers is alles mogelijk en krijgen spelers alle vrijheid om het visueel verbluffende, open-zone-rijk naar eigen inzicht te verkennen.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)