Square Enix’ Forspoken verschijnt 24 mei 2022

Tijdens The Game Awards hebben Square Enix en Luminous Productions een nieuwe trailer onthuld voor Forspoken en een releasedatum. De trailer werd geïntroduceerd door Forspokenster Ella Balinska, die heldin Frey Holland speelt, en actrice Pollyanna McIntosh (The Walking Dead-serie), die aan de cast is toegevoegd als de meedogenloze Tanta Prav.

De nieuwe trailer biedt fans een kijkje in het mysterieuze land Athia, waar ze kennismaken met enkele van de laatst overgebleven inwoners. Daarnaast maken ze kennis met de dreigende corruptie die de “Break” wordt genoemd: een verwoestend miasma dat alles wat het aanraakt meedogenloos corrumpeert. Nadat Frey dit fenomeen op mysterieuze wijze heeft overleefd, geldt ze als een baken van hoop voor Athia.

De nieuwe trailer zit vol actie en toont hoe Frey’s quest haar door de hoogst gevarieerde omgevingen van Athia voert. Dankzij de magische parkour-vermogens van Frey kan ze op een snelle en vloeiende manier door het onbekende land reizen, terwijl haar magische vaardigheden ook van pas komen om de gevaarlijke wezens op haar weg te bestrijden, inclusief de in de trailer onthulde Breakzombies en Jabberwock.

De trailer introduceert ook een nieuw personage van Forspoken — de gestoorde, kwaadaardige tovenares Tanta Prav, die wordt gespeeld door Pollyanna McIntosh van de tv-serie The Walking Dead.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)