Eerste gameplay trailer voor A Plague Tale: Requiem

Met A Plague Tale: Innocence leverde Focus een fantastische game af. We zijn dan ook razend benieuwd naar de sequel die er zit aan te komen, en die door het leven gaat als Requiem.

In deze nieuwe trailer, waarin het gedicht “Requiem” van Robert Louis Stevenson de toon zet, zie je de eerste beelden van Amicia en Hugo’s epische avontuur in een wrede, adembenemende wereld verwrongen door bovennatuurlijke krachten.

A Plague Tale: Requiem van Asobo Studio, komt in 2022 uit op Xbox Series X|S, PlayStation 5, PC, en in Cloud Version op Nintendo Switch.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)