Halo Infinite sleept de Players’ Voice award binnen op The Game Awards

Halo Infinite Multiplayer

De Players’ Voice award is de enige prijs van de show die uitsluitend door stemmen van het publiek wordt bepaald. Toegegeven Halo heeft een gigantische fanbase, maar we kunnen niet ontkennen dat Halo Infinite gewoon een dijk van een spel is.

Gamers konden stemmen op hun favoriete game van het jaar. Vandaag is aangekondigd dat Halo Infinite de winnaar is. De reacties op de nieuwe Halo zijn bijzonder lyrisch. Onze eigenste Praga kan weinig slecht zeggen over de game en sprak dus niets anders dan lof uit in zijn review.

De andere podiumplaats is voor Metroid Dread, gevolgd door It Takes Two, Resident Evil Village en Forza Horizon 5.

Gepubliceerd door Frumberto

Te vinden op zowat alle MMO's waarvan World of Warcraft de allereerste was. Op 11 jarige leeftijd deelde hij een account met zijn grotere broer. Nu probeert Frumberto aanwezig te zijn in alle digitale spelwerelden. Hij heeft een nostalgische ziel door zijn liefde voor oude RTS games zoals C&C Red Alert, Warcraft, Starcraft, Cossacks en AoE 1 & 2.