Call of Duty: Warzone geplaagd door bugs sinds Pacific-update

Call of Duty: Warzone, of is het intussen een ‘Bugzone’ geworden? Met de Pacific-update zijn een heleboel bugs en glitches ontdekt door spelers. Fora als Reddit en Twitter worden nu gebruikt als klankbord voor gefrustreerde spelers.

Je verwacht natuurlijk dat er hier en daar een kleine bug zit in een spel met de lancering van een update, maar het zijn er wel veel. Textures die niet laden, in-game crashes, slechte audio kwaliteit, geen field of view-slider… noem maar op.

De update komt deze avond live voor alle spelers van Warzone. Spelers die Call of Duty: Vanguard reeds hadden gekocht, kregen eerder toegang.

Hieronder kan je enkele voorbeelden bekijken van dergelijke bugs:

Gepubliceerd door Frumberto

Te vinden op zowat alle MMO's waarvan World of Warcraft de allereerste was. Op 11 jarige leeftijd deelde hij een account met zijn grotere broer. Nu probeert Frumberto aanwezig te zijn in alle digitale spelwerelden. Hij heeft een nostalgische ziel door zijn liefde voor oude RTS games zoals C&C Red Alert, Warcraft, Starcraft, Cossacks en AoE 1 & 2.