Insurgency: Sandstorms Warlord-content update beschikbaar op consoles

Als je Vanguard, Battlefield 2042 of zelfs Halo Infinites multiplayer wat ’te plat’ vindt, dan moet je misschien Insurgency: Sandstorm eens proberen. De game is immers beschikbaar op pc én consoles.

En na de pc-gamers kunnen nu ook de consolefans aan de slag met de nieuwste en tevens gratis content update voor deze online coöp shooter.

Met de release van Operation: Warlord vandaag op PlayStation 4 en Xbox One, kun je een VIP escorteren of vermoorden in het nieuwe speltype Ambush. Race van dekking naar dekking door nauwe steegjes in de nieuwe kaart Gap. Shine op het slagveld met gloednieuwe cosmetics en beheers de P90 en Vector om je tegenstanders met stijl neer te halen.

Naast gratis wapens en cosmetics, is er ook de nieuwe Praetorian Set Bundle, inclusief vier Warlord themed uitrusting- en wapenskinsets. Deze premium cosmetics zijn de eerste stap voor Year 2 content binnen Insurgency: Sandstorm. Bezitters van de Gold Edition of de Year 2 Pass kunnen ze gratis downloaden.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)