Waar is de PS5-upgrade van de PlayStation Plus-versie van Mortal Shell?

Na de hele heisa rond Godfall, een van de PlayStation Plus-games van december, is er nu ook iets fishy aan de hand met een andere PS Plus-game voor deze maand, namelijk Mortal Shell…

Sony heeft de PlayStation Plus-abonnees precies goed bij hun pietje deze maand. Eerst veranderen ze nog snel de Godfall-versie waardoor je dus niet de hele game krijgt, en nu is het de beurt aan Mortal Shell.

Blijkt namelijk dat de PS4-versie van Mortal Shell in het aanbod zit, wat goed is. Maar waarom krijgen we dan ook de PS5-versie niet, of beter gezegd, de geupgrade versie die wel beschikbaar is via de PlayStation Store?

Met andere woorden, als je Mortal Shell via PS Plus krijgt, kun je niet gratis upgraden naar de PS5-versie. Als je de originele PS5-versie van Mortal Shell wilt spelen, moet je Mortal Shell apart kopen: Enhanced Edition voor PS4/PS5 – een digitale combo van 30 euro.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)