Er komt een real life versie van Rocket League voor het goede doel

Rocket League, je weet wel die free-to-play voetbalgame met kleine vanop afstand bestuurbare autootjes is nog steeds razend populair. Reden genoeg voor het team om samen met BMW, je weet wel dat automerk, en esports brand LVL een unieke actie op te zetten voor het goede doel.

En dat gaat dus over een real life versie van Rocket League, die doorgaat op 12 december onder de noemer Das Race Goal, waarbij spelers van over de hele wereld de autootjes besturen in een echte arena terwijl ze virtuele power-ups grijpen en speciale effecten activeren.

Het eerste event vindt plaats op 12 december en wordt live gestreamd op het Twitch-kanaal van LVL. In deze eerste wedstrijd zullen zes teams van drie spelers het tegen elkaar opnemen in het BMW Welt-stadion in München om aandacht te vragen en geld in te zamelen voor de Skills for Life-programma’s van het Bevolkingsfonds van de Verenigde Naties.

Een mooi en cool initiatief!

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)