Ook in Red Dead Online gaat Kerstmis niet onopgemerkt voorbij

De kerstdagen staan voor de deur, en dat gaat ook in Rockstars Red Dead Online niet onopgemerkt voorbij. Het is dus tijd voor cadeautjes, gratis extra’s en bonussen.

De weermannen, bestonden die al in die tijd trouwens, voorspellen sneeuw voor volgende week in de frontier. Net wanneer het vier weken durende feestelijke event van Red Dead Online voor de feestdagen arriveert.  Locomotieven in kerstsfeer zullen nieuwe, seizoensgebonden Call to Arms-locaties binnenrijden, terwijl spelers versieringen, kerstliederen, muziek en meer kunnen zien van Campsites tot Saint Denis, terwijl de vijf staten kerst vieren. 

Hoogtepunten zijn onder meer:

  • Volgende week beginnen er vieringen met een sneeuw en kerst thema, inclusief decoraties bij Campsites, Moonshine Shacks en in Saint Denis, plus Rank lock beperkingen worden opgeheven op de Double Barrel Shotgun, inclusief de seizoensgebonden Krampus Shotgun Variant, van 14 december tot 5 januari 
  • Dubbel RDO$ op alle Trader Sales en Moonshine Sales, plus Dubbel RDO$ en Role XP bij alle Bounty Missions
  • Nieuwe seizoensgebonden Call to Arms-locaties komen eraan: van 21 december tot 5 januari zullen spelersColter, Rhodes, Hanging Dog Ranch, en Emerald Ranch verdedigen in winterweer, met meldingen van poema’s, wolven en beren, evenals een locomotief in Kerst thema (met gewapende mannen) die aankomt op de treinstations van Rhodes of Emerald Ranch
  • Dubbel RDO$ en Character XP bij Call to Arms, plus degenen die de laatste golf bereiken in een van de komende Holiday Call to Arms-locaties krijgen een Offer van 50% korting op elk wapen
  • Driedubbel RDO$ en XPplus Dubbel Gold, bij Make it Count en Last Stand, en Dubbel RDO$XP en Gold bij Gun Rush, Gun Rush Teams, Spoils of War, Up in Smoke, en Overrun
  • Kerstbonussen en aanbiedingen: iedereen die tussen 14 december en eerste kerstdag inlogt, ontvangt Rewards voor 25 Capitale en een gratis accessoire. De Winter Evans Repeater is tussen 14 en 29 decembergratis voor alle spelers, iedereen die tussen 26 december en 5 januari inlogt krijgt 10 sticks Volatile Dynamite, 20 Fire Arrows, plus een Reward voor een gratis Weight Loss Tonic en een Reward om de bounty op een speler te verwijderen in alle staten
  • Een gratis ‘Good to See Ya’ Emote voor iedereen die een drankje bestelt in een Saloon, en een gratis Winter Shotgun Coat voor alle spelers die tussen 28 december en 5 januari inloggen
  • Nieuwsjaars Bounty Hunter-bonussen en beloningen: van 28 december tot 5 januari levert het inleveren van een Player Bounty een Reward op van 2000 Bounty Hunter XP, terwijl een dode RDO$200 oplevert, verdiendaarnaast 2 Hawkmoth Bolas op elke voltooide Legendary or Infamous Bounty
  • Nieuwe kortingen: 5 Gold Bars kortinge op zowel de Bounty Hunter License als Prestigious Bounty Hunter License, 50% korting op alle bola’s, 40% korting op alle Role Weapon VariantsBreton Horses, Sniper Rifles, Novice, Promising, en Established Bounty Hunter Role Items, en alle Single Bandoliers, plus 30% korting op deBounty Hunter Wagon en alle Ammo
  • Prime Gaming-voordelen: spelers die hun Social Club-account tot en met 20 december aan Prime Gaming koppelen, krijgen een Reward voor een gratis Stable Slot en 5 Special Horse Medicine, terwijl ze tussen 21 december en 17 januari beloningen ontvangen voor een Bolt Action Rifle en een gratis Coat

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)