Ricochet anti-cheat is live voor Call of Duty: Vanguard en Warzone

Schrijf het op: vanaf vandaag hebben we geen last meer van cheaters in Vanguard of Warzone. Echt waar! De reden? De Ricochet anti-cheat is live voor Call of Duty: Vanguard en Warzone, zegt Activision…

Met de lancering van Call of Duty: Warzone Pacific morgen, zet #TeamRICOCHET zijn nieuwe anti-cheat veiligheidsinitiatief voort met de uitrol van een intern ontwikkeld stuurprogramma op PC kernel-niveau voor Warzone, dat eerst zal worden geactiveerd in de regio Azië-Pacific voordat het wereldwijd wordt uitgebreid.

In de anti-cheat voortgangsblog lees je wat je zoal mag verwachten van het stuurprogramma als nieuw wapen in de strijd tegen cheaters.

Hoe werkt het?

Wanneer je Warzone Pacific opstart, zul je het RICOCHET Anti-Cheat logo zien als onderdeel van het laadscherm van het spel. Het installatieproces van de kernel-driver verloopt automatisch. Als Warzone Pacific eenmaal beschikbaar is, wordt het stuurprogramma samen met het spel gestart. Als je het spel afsluit, wordt het stuurprogramma afgesloten.

De server-side upgrades als onderdeel van het algehele RICOCHET Anti-Cheat programma zijn live in Vanguard en Warzone sinds de lancering van Call of Duty: Vanguard. Sindsdien heeft #TeamRICOCHET verschillende updates doorgevoerd voor de anti-cheat beveiliging van beide titels, maar ook cheat ontwikkelaars en account resellers aangepakt, en veranderingen aangebracht in het beveiligingsbeleid.

Deze week begint de nieuwe – eerder aangekondigde – PC kernel-level driver die intern is ontwikkeld voor Call of Duty met een regio-per-regio release. Het stuurprogramma zal eerst worden gelanceerd in Warzone in de regio Azië-Pacific voordat het wordt uitgebreid naar andere regio’s.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)