Launch van Star Wars: The Old Republic – Legacy of the Sith verschuift van volgende week naar volgend jaar

Star Wars Knights of The Old Republic KOTOR

Van een mokerslag of een teleurstelling gesproken, dit is er eentje die kan tellen. Normaal zouden we vanaf volgende week, 14 december, aan de slag kunnen met Legacy of the Sith, de nieuwste expansion voor Star Wars: The Old Republic.

We zeggen ‘zouden’ want de release verschuift naar 15 februari 2022. En dat een week voor release, we herhalen het nog maar eens omdat het zo’n pijn doet aan ons Star Wars-hart.

Als je dus verlof had genomen om met deze expansion aan de slag te kunnen, dan kan je maar beter gaan werken om je teleurstelling van je af te zetten.

Legacy of the Sith is iets waar het team al een tijdje hard aan werkt, maar nu we steeds dichter bij de lancering komen, is het duidelijk dat we wat meer tijd nodig hebben,” schreef projectdirecteur Keith Kanneg in een nieuwe blogpost. “We richten extra tests op de vele gebieden die we in het spel hebben veranderd om de ervaring te leveren die we willen, en die jij verdient.

Tja wat kan je daar op zeggen?

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)