Star Wars-fanfilm The Dark Times werpt nieuw licht op Order 66 van Emperor Palpatine

Wie Star Wars: The Revenge of the Sith heeft gezien, of Star Wars Jedi: Fallen Order heeft gespeeld, is zeker bekend met Order 66 van Emperor Palpatine. If not, het gaat hier, kort samengevat, om een ware afslachting van Jedi’s door Clone Troopers in opdracht van Emperor Palpatine.

Het is op die legendarische scene dat YouTube-kanaal Cinematic Captures zich focuste om een Star Wars-fanfilm, genaamd The Dark Times, te maken en op ons los te laten.

En ik ben er zeker van dat je, net als ik, toch even stil zal zijn na het bekijken van onderstaande video.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)