“Nieuwe Splinter Cell wordt een kruising tussen Assassin’s Creed en Halo Infinite”

Splinter Cell Chaos Theory

Welkom bij onze nieuwe rubriek “Het gerucht van de dag” u gebracht door niemand minder dan de bekende, en ondertussen ook wel betrouwbare, leaker Tom Henderson. Vandaag heeft hij nieuws over de nieuwe Splinter Cell die er zou zitten aan te komen.

Volgens Tom Henderson zou de nieuwe Splinter Cell, nog niet bevestigd door Ubisoft trouwens maar wel in een vroege ontwikkelingsfase, een mix bevatten van stealth à la Assassin’s Creed, en dit in een semi open spelwereld zoals dat bij Halo Infinite het geval is.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)