Paramount pakt uit met tweede trailer voor Halo tv-reeks

Halo TV Series

We kunnen er niet omheen, maar Halo is de game van het moment. De multiplayer draait bijna een maand mee, en draait vlekkeloos, vanaf vanavond kunnen we met de campagne aan de slag, en we vieren dit jaar 20 jaar Xbox en Halo.

Om dit alles in stijl te vieren kondigde Microsoft een poosje geleden ook een nieuwe Halo-televisiereeks aan.

Nu wil het toeval dat we vandaag, net voor The Game Awards die morgen doorgaan, een tweede trailer geserveerd krijgen.

Meer nog Paramount Pictures zelf belooft dat we morgen tijdens de Game Awards meer te zien zullen krijgen.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)