Forza Horizon 5 krijgt er in Season 2 en 3 maar liefst 24 auto’s bij

Forza Horizon 5 is zonder twijfel de beste en de mooiste racegame van het moment. Daar moeten we niet over zeveren. En binnenkort krijgen de fans er maar liefst 24 extra wagens bij.

Ontwikkelaar Playground Games haalt alles uit de garage om de spelers van Forza Horizon 5 geboeid te houden. Zo weten we dat Season 2, dat morgen start, en Season 3 goed zijn voor 24 extra wagens. En daar zitten er een paar heel sjieke tussen zoals je hieronder kan zien.

Forza Horizon 5 – Series 2 cars

 • Lamborghini Espada S3
 • Ferrari J50
 • Ferrari Monza SP2
 • Lamborghini Huracán EVO
 • Lamborghini Aventador J
 • Ferrari 599 GTO
 • Maserati 8CTF
 • Lamborghini Aventador SVJ
 • Ferrari 575M Maranello
 • Lamborghini Galardo LP 570-4 Spyder Performante
 • Peel P50
 • Peel Trident

Forza Horizon – Series 3 cars

 • Audi TT RS
 • Toyota Hilux Arctic Trucks AT38
 • Jaguar XJ13
 • Donkervoort D8 GTO
 • Toyota Celica SSI
 • Ford Mustang Mach 1
 • Jaguar XK RS GT
 • Vauxhall Lotus Carlton
 • Jaguar XJ220 S TWR
 • Ferrari FXX-K Evo
 • Toyota Land Cruiser Arctic Trucks AT37
 • Zenvo TS1

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

Eén opmerking over 'Forza Horizon 5 krijgt er in Season 2 en 3 maar liefst 24 auto’s bij'

 1. Erg karig wat betreft “nieuwe” wagens als in 2020/21 (of kort daarvoor) & nieuw tov FH4. Hopelijk wordt het bug rapport een heel pak beter/minder want brrr … Wel weer leuk dat ze de Kerst setting hebben geImplementeerd.

Reacties zijn gesloten.