fbpx

343 werkt aan mogelijkheid om Halo Infinites campagnemissies te herspelen

Escharum Halo Infinite

Als je vanavond (te) enthousiast begint aan Halo Infinite, dan raden we je nu al aan om even gas terug te nemen. Zeker als je alle items en collectibles wil verzamelen.

Zoals ik zelf aan den lijve ondervond was ik iets te hevig bij aanvang van de game. Met als gevolg dat ik achteraf niet meer terugkon naar de eerste twee missies om mijn collectibles te verzamelen. En dat zijn er toch wel wat.

Zo heb je audiologs, skulls, gadgets en de voor de multiplayerspelers waaronder ook ik, cosmetics die je in de single player-campagne kan vrijspelen om in de multiplayer te gebruiken.

Het zit hem namelijk zo: de eerste twee campagnemissies spelen zich niet op de planeet af, en deze missies worden afgesloten zodra je op Zeta Halo arriveert. Dit betekent dat je geen collectibles of secrets kan bemachtigen die je gemist hebt. Het enige wat je kan doen is dan een nieuwe save starten om ze opnieuw te kunnen spelen.

343 Industries is op de hoogte van dit onaangename feit en doet er alles aan om zo snel mogelijkheid de optie aan te bieden om campagnemissies te herspelen.

Microsoft bevestigt dit: “De postgame geeft je wel de optie om de wijdere omgeving te blijven verkennen, maar voor missies zoals de eerste twee, waarbij je nog niet op de ring bent, kun je niet opnieuw spelen vanuit hetzelfde savebestand. Je zou in staat zijn om alle resterende FOB’s, doelen, [en] audio logs te krijgen, maar de hoofdverhaal missies zouden niet herhalen.

Associate Creative Director Paul Crocker belooft echter een oplossing: “We hebben nog geen datum aangekondigd, maar daar wordt aan gewerkt. We willen replay hebben die goed werkt, en als je een meer open spel hebt, wordt dat een stuk lastiger. Dus hebben we de beslissing genomen om de kwaliteit van de singleplayer-campagne te verbeteren om ervoor te zorgen dat die als basis zo sterk mogelijk is, zodat we daarna de andere features er weer aan toe kunnen voegen.

Check onze review.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d bloggers liken dit: