WINNAARS – WEDSTRIJD | F1 2021

F1 2021 Wedstrijd

Codemasters heeft met F1 2021 opnieuw een uitstekende en uitdagende racegame afgeleverd. Het racen zelf is nog steeds heerlijk responsief, zowel met een racestuur als met de controller. Dat zijn niet mijn woorden, maar de woorden van MrRolfson in zijn uitgebreide review van de game.

Bedankt voor jullie massale deelname!
Het juiste antwoord op de wedstrijdvraag is 4 minuten en 10 seconden.
De volgende winnaars werden uitgeloot en hun exemplaar gaat eerstdaags op de post:
Brian L.

Willem D.R.

Het echte F1 seizoen komt stilaan aan zijn eind, maar is dit jaar allesbehalve saai te noemen. Max Verstappen en Lewis Hamilton vechten zowel op als naast de baan een bitsige strijd uit die tijdens een van de laatste twee races in zijn definitieve plooi zal vallen.

Wij mogen van Codemasters twee exemplaren (1x PS5 en 1x XBOX) van F1 2021 weggeven aan onze trouwe bezoekers. Het enige wat je hoeft te doen is je antwoord op onderstaande vraag doormailen naar wedstrijd@pragalicious.com:

Hoe lang duurt onze gameplayvideo die je onderaan de review van F1 2021 kan vinden?
Vergeet je zeker niet te abonneren op ons YouTube-kanaal!

Laat zeker je volledige naam en adres achter in de mail én of je kans wil maken op een PlayStation 5 of Xbox One-exemplaar. Zet ook even F1 2021 in de hoofding en het enige wat je dan nog hoeft te doen is geduldig wachten tot we de winnaars bekend maken. Of je kan in tussentijd ook gewoon F1 2021 spelen natuurlijk…

Deze wedstrijd loopt tot en met zondag 6 december 2021 om 00u00.

Veel succes!

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

Eén opmerking over 'WINNAARS – WEDSTRIJD | F1 2021'

Reacties zijn gesloten.