fbpx

Scuf kondigt als eerste zijn third party PS5-controllers aan

Er moet er eentje de eerste zijn, en in dit geval is dat Scuf dat als eerste zijn third party lijn aan PS5-controllers aankondigt. (Al hadden wij eerder op Nacon gegokt).

En het mag gezegd worden, die Scuf-controllers zien er niet slecht uit. We hebben het dan over Scufs nieuwe Reflex, Reflex Pro, en Reflex FPS die speciaal zijn ontworpen voor PS5.

Qua uiterlijk bleef Scuf wel trouw aan de looks van Sony’s DualSense-controller, maar het is uiteraard onder de motorkap dat je de grootste aanpassingen zal aantreffen, inclusief de aanpas- en vervangbare knoppen aan de achterzijde. Hetzelfde systeem als bij de Xbox Elite Series 2-controller, maar deze kan je herinstellen via een klein rubberen knopje aan de achterzijde van de controller.

Verder geven we ook even mee dat zowel de Reflex als de Reflex Pro over adaptieve triggers beschikken, daar waar de Reflex FPS deze inwisselt voor instant triggers. Bij de Reflex krijg je verder nog vervangbare thumbsticks. Je kan ook de faceplates aanpassen zodat je verschillende kleuren kunt gebruiken.

De prijzen? Die vallen best nog mee voor Scufs vind ik. Ik kocht er namelijk zelf recent eentje op de Scuf-website. Trouwens heel cool dat je die helemaal, en ik bedoel echt helemaal, naar je eigen smaak kan aanpassen en tweaken. De Scuf Reflex, nu beschikbaar met een basiscontroller, kost je 199 euro. Mag het iets meer zijn, dan kan je kiezen voor de Scuf Reflex Pro (229 euro) en de Reflex FPS (259 euro).

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d